In Fulltime, Hittech Bihca, Winterswijk, Nederland, Vacatures

 Hittech Bihca | CNC draaier

Vestigingsplaats: Winterswijk

Vanwege een uitbreiding hebben wij een vacature voor een

CNC draaier (fulltime)

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de onderdelen die door de draaimachines worden vervaardigd. Het gaat om (fijnmechanische) producten voor de high-tech industrie.

In deze functie wordt prototype en klein-serie draaiwerk geproduceerd op CNC-gestuurde (precisie)draaibanken met aangedreven gereedschappen. Het takenpakket bestaat uit het programmeren, aanpassen, in- en afstellen en bedienen van de machines.

Wij vragen

  • Kennis van en ervaring op MBO-niveau 3 of 4 richting CNC-draaien of vergelijkbaar niveau door praktijkervaring verkregen. Ervaring met Okuma, DMG Mori, Schaublin, (Mazak), ISO en/of Fanuc strekt tot  aanbeveling. Het gaat om een fulltime functie in 2 ploegendienst. De ene week werk je 5 dagen van 07.15 – 16.30 uur en de andere week
    4 dagen (ma tm do) van 16.15 – 01.15 uur.

Wij bieden

Een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een professionele werkomgeving. Er is volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing, waarbij het realiseren van de doelstellingen en resultaten als uitgangspunt dienen. Verder biedt Hittech Bihca BV een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functies, conform de cao Metalektro. Er zijn opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Informatie kunt u krijgen bij Fenny Assink , HRM, 0543 – 551207

Reageren op de vacature CNC draaier (fulltime) ?

Je sollicitatie kun je richten aan Fenny Assink (fassink@hittech.com)

Start typing and press Enter to search