Hittech Multin | BBL Monteur

Vestigingsplaats: Den Haag

BBL Monteur

Wil jij werken en leren tegelijk? Heb jij een passie voor techniek en wil jij graag werken bij een high tech bedrijf? Een bedrijf dat ontwerpt en machines maakt voor de chip industrie, medische industrie en de laboratoria markt?
Middels een BBL-leerwerktraject is dat mogelijk bij Hittech Multin, wij bieden een uitdagende leerplaats als monteur assemblage.
Het assembleren van producten vindt plaats in een ESD- en/of geconditioneerde omgeving (cleanroom).

Je volgt bij een leerwerktraject één dag per week of in de avonduren theorie op een MBO-opleiding. De overige dagen leer je het vak in de praktijk. Leren en werken kun je op die manier goed combineren. Hittech Multin heeft leer-werkplekken voor monteurs mechatronica of fijnmechanica. Wij leiden je, vanuit de praktijk, op tot een volwaardig monteur. Onder professionele begeleiding leer je binnen de gestelde kwaliteitseisen apparaten, systemen en/of modules te assembleren. De apparaten bestaan (veelal) uit verschillende componenten zoals fijnmechanische onderdelen, aandrijftechnische-, pneumatische-, hydraulische- en elektrotechnische componenten. Je voert testen uit en weet storingen te lokaliseren, analyseren en uiteindelijk op te lossen. De werkzaamheden worden gekenmerkt door zelfstandigheid, nauwkeurigheid, zorgvuldigheid, inzicht en flexibiliteit.

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt een grote passie voor techniek, je bent leergierig en gedreven. .
 • Je bent gemotiveerd om te werken en te leren tegelijk en veel nieuwe dingen te leren.
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde VMBO vooropleiding in de techniek en wilt van daaruit verder werken en leren. Of je bent bezig met je havo en wilt graag aan het werk.
 • Je bent gemotiveerd om meerdere jaren aan de slag te gaan als leerling om zodoende, je MBO niveau 3 en uiteindelijk 4 te behalen.

Ons aanbod

 • Hittech Multin betaalt je opleidingskosten.
 • Een leerplek in een veelzijdige en professionele organisatie.
 • Goede begeleiding door ervaren medewerkers.
 • De kans om de fijne kneepjes van het vak te leren.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met volop doorgroeimogelijkheden binnen Hittech Multin.

Wie zijn wij?
Hittech Multin BV is een high-tech bedrijf. Wij ontwerpen en maken machines voor de chip industrie, medische industrie en de laboratoria markt. Wij combineren ontwerp, engineering en assemblage op één locatie. De cultuur binnen de organisatie kan worden gekenmerkt als no nonsens, down to earth en samen hard werken voor één gezamenlijk doel. Korte en informele contactlijnen zorgen voor effectieve communicatie en snelle besluitvorming.
Hittech Multin BV is gevestigd in Den Haag en maakt onderdeel uit van de Hittech Group. Er werken circa 90 mensen bij Hittech Multin.

Wil je je opgeven voor een leerwerktraject?
Wij kijken uit naar jouw reactie. Bel voor meer informatie met Peter Somers, Manager Operations,
06-20016176 en check onze website www.Hittech.nl.
Meteen reageren kan ook door je korte motivatiebrief en curriculum vitae te richten aan: Chantal Dunselman, (HR manager): cdunselman@hittech.com

Hoe kunnen we u helpen?

 • Ontvang onze nieuwsbrief

 • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

Start typing and press Enter to search