In Fulltime, Hittech Bihca, Winterswijk, Nederland, Vacatures

 Hittech Bihca | CNC frezer

Vestigingsplaats: Winterswijk

Vanwege een uitbreiding hebben wij een vacature voor een

CNC frezer (fulltime)

Binnen de functie bent u verantwoordelijk voor de onderdelen die door de freesmachines worden vervaardigd. Het gaat om (fijnmechanische) producten voor de high-tech industrie. U krijgt de werkopdrachten via de teamleider binnen en gaat zelfstandig aan de slag. U zult werken met 3 of 4 assige machines. Het takenpakket bestaat uit het programmeren , aanpassen, in- en afstellen en bedienen van de machines.

Wij vragen

  • Kennis van en ervaring op MBO niveau 3 of 4 richting verspaning/metaal of vergelijkbaar niveau door praktijkervaring verkregen. U heeft kennis van Heidenhain en Fanuc besturingen. Het gaat om een fulltime functie in 2 ploegendienst. De ene week werkt men 5 dagen van 07.15 – 16.30 uur en de andere week 4 dagen (ma tm do) van 16.15 – 01.15 uur.

Wij bieden

een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een professionele werkomgeving. Er is volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing, waarbij het realiseren van de doelstellingen en resultaten als uitgangspunt dienen. Verder biedt Hittech Bihca BV een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functies, conform deCAO Metalektro.

Informatie kunt u krijgen bij Fenny Assink , HRM, 0543 – 551207

Reageren op de vacature CNC frezer (fulltime) ?

Je sollicitatie kun je richten aan Fenny Assink (fassink@hittech.com)

Start typing and press Enter to search