Hittech Multin | Stagiair(e) Supply Chain Management

Hittech Multin | Stagiair(e) Supply Chain Management

Vestigingsplaats: Den Haag

Wij zijn op zoek naar een

Stagiair(e) Supply Chain Management

Over Hittech Multin
Wij zijn een informeel team van 100+ collega’s en we zijn gedreven om high-tech mechatronische systemen te ontwikkelen én seriematig te produceren. Als systeemleverancier doen wij dit voor High-Mix / Low-Volume markten waaronder de halfgeleiderindustrie, medische sector en laboratoriummarkt. Onze klanten zijn veelal marktleiders en zij opereren op de grens van het technologisch haalbare. Het is onze drive om als partner aan de hoge eisen en behoeftes van onze klanten te voldoen.

De opdrachten
1) De kenniswerker: Professionalisering van het leveranciersbeheer.

Als afdeling supply chain management willen we op gebied van inkoop effectiever worden en aantoonbaar ‘in control’ zijn. Een hulpmiddel waarvan we willen dat jij dit opzet, is een informatiesysteem soortgelijk aan CRM maar dan toegespitst op inkoop: hebben we de juiste leveranciers, zijn deze beoordeeld, presteren deze naar behoren, welke ontwikkelingen zijn er op QLTCS*, zijn de contracten actueel, of missen we competenties en welke competenties missen dan?

Concreet houdt dit in 1) het uitvoeren van een vooronderzoek, 2) maken van een blauwdruk, 3) bouwen en testen van het systeem en tot slot 4) implementeren.

EN/OF

2) De kristallen bol: Voorspellen van de leveranciersprestaties

Als afdeling supply chain management willen we op het gebied van inkoop effectiever worden en aantoonbaar ‘in control’ zijn. Hiertoe willen we de Q (kwaliteit van leveringen ) en L (tijdigheid van leveringen) prestaties van onze leveranciers voorspellen. Jij voert een onderzoek uit naar deze voorspellers en definieert een model waarbij inkoop voortijdig wordt gesignaleerd over toekomstige under-achievers.

Ons aanbod
Hittech Multin biedt jou veel vrijheid en vraagt verantwoordelijkheid voor je opdracht.

Wij zoeken
– een proactieve persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel;
– een persoon die zich vastbijt in de doelstellingen en met minder geen genoegen neemt;
– ofwel affiniteit en ervaring met software/databases systemen (opdracht 1)
– ofwel onderzoeker en systeemdenker (opdracht 2);
– een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist.

Spreekt het je aan?
Wij kijken uit naar jouw reactie. Je kunt je motivatie en curriculum vitae richten aan Chantal Dunselman: cdunselman@hittech.com

Wie können wir Ihnen helfen?

  • Unseren Newsletter empfangen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Start typing and press Enter to search